Codrin Ştefănescu, despre legile Justiţiei: „Mergem până la capăt. Cu ăştia care au distrus ţara nu negociem nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunţat că partidul din care face parte este determinat să meargă ”până la capăt” cu legile Justiţiei şi că nu există loc de negocieri cu cei care ”au distrus ţara”.

”În fiecare secundă a vieţii lor, îşi vând ţara. Calcă în picioare destine. Şi lor le transmitem asta: mergem până la capăt. Şi luna asta va fi capătul. Puteţi să vă daţi de pământ, să mutaţi Carpaţii în locul Deltei. Nu vine nimeni niciun meci. Nu negociem cu nimeni. Cu ăştia nu putem negocia nimic. Ăştia creaţi de Traian Băsescu, ăştia care au distrus ţara, vor răspunde în faţa legii de o să se prăbuşească presa internaţională. După aceste legi se vor da în vileag unii pe alţii” a afirmat Codrin Ştefănescu la postul Antena3.

Preşedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justiţiei, Florin Iordache, a anunţat, miercuri, după adoptarea raportului favorabil pentru proiectul de modificare a Legii privind statutul judecătorilor şi procurorilor, faptul că iniţiativa e una bună.

„Noi credem că una peste alta este o lege bună. (...) Săptămâna viitoare va fi depus un raport la Camera Deputaţilor, urmând ca în urma dezbaterilor cu amendamente admise şi respinse să fie adoptat de către Camera Deputaţilor, ca primă Cameră sesizat“, a spus Florin Iordache.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite