Ciutacu l-a acuzat pe Cioloş că nu a făcut licitaţie pentru ghidul antifumat. Reacţia lui Cioloş şi a internauţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Victor Ciutacu l-a luat la întrebări pe premierul Dacian Cioloş pe pagina de Facebook a celui din urmă, sugerând că informarea privind aplicarea legii antifumat nu a fost transparentă. Liderul de Palatul Victoria i-a răspuns prompt, explicându-i că toată munca a fost făcută de consilierii săi şi nu a fost nevoie de fonduri suplimentare.

La scurt timp după ce premierul Cioloş a postat pe pagina sa de Facebook un infografic în care erau explicate detalii referitoare la legea antifumat, jurnalistul Victor Ciutacu i-a adresat premierului mai multe întrebări privind modul cum e finanţată campania de informare, sugerând voalat, faptul că nu ar fi transparentă. „Cine a făcut pliantele? Care a fost valoarea contractului? Cum s-a atribuit? care minister/autoritate plăteşte?/, au fost întrebările jurnalistului. 

Răspunsul lui Cioloş a venit la scurt timp, acesta răspunzând la pbiect întrebărilor adresate de Ciutacu. „Nu există pliante. Este vorba de un infografic şi un ghid care a fost realizat de consilierii mei. Nu există niciun contract atribuit vreunui minister sau autorităţi. Informarea nu a costat nimic“, a fost mesajul premierului pentru jurnalist. 

Imagine indisponibilă

Ciutacu nu a răspuns la fel de repede, ceea ce a dus nemulţumirea a numeroşi internauţi pentru faptul că nu a putut să mulţumească lui Cioloş. Discuţiile s-a încins, o parte dintre utilizatori având un ton mai nepoliticos faţă de jurnalist. 

Imagine indisponibilă
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite