Cîţu, avertisment pentru PSD, pe tema aluziilor la demiterea ministrului Energiei: Nici noi nu punem presiune pe cei cu peste 100 de decese pe zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, preşedintele PNL FOTO Arhivă personală / Facebook
Florin Cîţu, preşedintele PNL FOTO Arhivă personală / Facebook

Liderul PNL, Florin Cîţu, a precizat că nu se pune problema demisiei sau a revocării lui Virgil Popescu, subliniind că nu simte nici presiune de la PSD, la fel cum liberalii nu pus presiune pe miniştri ca Alexandru Rafila şi Adrian Câciu.

Întrebat dacă se pune problema revocării liui Virgil Popescu, preşedintele PNL a precizat: „Nu! Nu s-a discutat aşa ceva. Îmi pare bine că au înţeles şi partenerii de compromis că soluţia vine de la Guvern, nu de la partide. Guvernul cu ANRE şi celelalte instituţii vin cu una, două, trei soluţii”.

Liderul liberalilor a subliniat că PNL nu simte nicio presiune pe această temă, la fel cum nici PNL nu pune presiune, la rândul său: „Nu, nu simţim. Cum nici noi nu punem pe cei cu peste 100 de decese pe zi sau cu creşterea inflaţiei şi aşa mai departe”, aluzie la Alexandru Rafila (ministrul Sănătăţii) şi Adrian Câciu (ministrul Finanţelor). 

Referitor la renegocierea sau optimizarea PNRR, Florin Cîţu le-a recomandat membrilor Guvernului, în frunte cu ministrul Marius Budăi, să întrebe Comisia Europeană „Nu am văzut un document care să ne arate ce vrea să facă. Nu contează cuvântul meu, ci al Comisiei”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite