Cioloş: Am avut discuţii cu miniştrii care vor candida la parlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş. FOTO gov.ro
Dacian Cioloş. FOTO gov.ro

Premierul Dacian Cioloş a confirmat vineri că a avut discuţii cu câţiva miniştri care au intenţia să candideze la alegerile parlamentare pe liste de partid, precizând că aceştia vor demisiona din Guvern.

Întrebat dacă a avut discuţii cu unii miniştri care doresc să candideze, Cioloş a răspuns: „Da, am avut discuţii cu câţiva dintre ei şi probabil, în perioada imediat următoare, o să anunţe ei decizia pe care au luat-o“, potrivit Agerpres. Întrebat dacă miniştrii respectivi vor demisiona, Dacian Cioloş a răspuns: „Evident”.

Premierul a făcut declaraţii vineri după participarea la întâlnirea strategică ELI-NP pentru dezvoltarea conceptului „Laser Valley-Land of Lights — dezvoltare teritorială inteligentă'.

Ministrul Transporturilor, Petru Sorin Buşe, ar urma să demisioneze săptămâna viitoare pentru a candida la alegerile parlamentare din partea PNL, potrivit unor surse politice. Într-o situaţie asemănătoare ar fi şi Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii, au declarat surse politice pentru Adevărul, acestea subliniind că sunt negocieri pentru a-l lua pe acesta pe  lista PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite