Ciolacu, întrebat dacă moţiunea de cenzură îi dă emoţii: Numai proştii nu au emoţii.  Nu sunt probleme matematice, dar trebuie să ne organizăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, spune că nu sunt probleme legate de moţiunea de cenzură anunţată de Opoziţie, precizând că, din punct de vedere matematic, este exclus ca aceasta să treacă. El a precizat că partidul trebuie să se organizeze înainte de această moţiune.

Întrebat, vineri, înainte de a intra în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, dacă are emoţii în legătură cu moţiunea, Ciolacu a răspuns: “Numai proştii nu au emoţii, de obicei. Nu sunt probleme matematice, dar trebuie să ne organizăm. Vă spun cu ce mesaj voi intra în Comitetul Executiv: întâi să terminăm cu moţiunea şi pe urmă stăm de vorbă. În momentul acesta nu sunt probleme din punct de vedere matematic. Este exclus ca această moţiune să treacă”.

El a refuzat să facă comentarii pe alte teme, afirmând că un congres al partidului trebuie organizat, fără a preciza când să se întâmple acest lucru.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte astăzi, de la ora 11.00, pentru a stabili data congresului. Surse politice au explicat pentru Adevărul că există trei tabere în partid. Prima: gruparea condusă de Dăncilă, care-şi doreşte ca viitorul preşedinte al PSD să fie ales după prezidenţiale. A doua: tabăra strânsă în jurul Olguţei Vasilescu, care insistă pentru un Congres înainte de prezidenţiale. A treia: cei care-şi doresc un Congres rapid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite