Cătălin Rădulescu: „Aş face faţă la trei ministere“. Cum arată CV-ul „bombă“ al „deputatului mitralieră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, într-o intervenţie la Digi24, că dacă partidul îşi doreşte, el este dispus să intre în guvernul remaniat al premierului Viorica Dăncilă, fiind capabil să conducă trei ministere. Adevărul vă prezintă CV-ul celui supranumit şi „deputatul mitralieră“.

„Eu m-aş duce oricând îşi doreşte partidul...în trei ministere cred că aş putea să fac faţă cu brio. Şi mă refer la Ministerul Sănătăţii, pentu că sunt medic şi cred că pot să gestionez un minister de asemenea natură, Ministerul Transporturilor, pentru că îl cunosc foarte bine şi gestionez Comisia de transporturi de 4-5 ani şi cred că şi la Ministerul de Interne aş fi destul de bun”, a declarat deputatul PSD într-o intervenţie la Digi24. 

Deputatul Cătălin Rădulescu a publicat o variantă inedită de CV pe site-ul Camerei Deputaţilor. Potrivit variantei actualizate la 1 noiembrie 2017, „deputatul mitralieră“, aşa cum a fost cunoscut după ce a declarat că a păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluţie, a dat numeroase detalii despre familie. În informaţiile prinse de acesta sunt şi faptul că un unchi şi un bunic au fost asasinaţi în perioada comunismului, unul fiind preot, iar celălalt deţinut politic. 

Cătălin Rădulescu a trecut şi un număr impresionant de „personalităţi politice care pot da referinţe“ despre el. Pe lista se află: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Adrian Gâdea sau Ion Mang. 

În CV-ul acestuia se poate observa că o bună parte din cariera sa s-a ocupat de politică, acesta fiind deputat în perida 1990-1992, dar şi în mandatele 2012-2016 şi 2016-2020. 

De asemenea, Rădulescu nu menţionează ce a făcut între 1987 şi 1989, după ce a terminat Facultatea de Medicină Generală din Timişoara (1982-1987). 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite