Cât câştigă un consilier general al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Coţofană, consilier general USR în Primăria Capitalei, şi-a publicat veniturile pe Facebook, urmând exemplul colegilor săi de partid. Spre deosebire de parlamentari, suma pe care o încasează un consilier general este una derizorie.

„Apreciez iniţiativa colegiilor mei Iulian Bulai şi Clotilde Armand de a publica veniturile din Camera Deputaţilor şi Primăria Sectorului 1 respectiv, şi va detaliez mai jos veniturile unui consilier general la Primăria Capitalei, în spiritul transparentei:

- Indemnizaţie pentru o şedinţa de consiliu pe luna: 268 Ron
- Indemnizaţie pentru maxim doua comisii de specialitate pe luna: 268 Ron / comisie

Aşadar având în vedere ca într-o luna avem de regula o şedinţa ordinara de consiliu general şi câte o şedinţa pentru fiecare comisie (în cazul meu cea de Turism şi Relaţia cu Uniunea Europeana), rezulta ca într-o luna în care asişti la toate şedinţele, se primeşte suma de 268 x 3 = 804 Ron. Aceasta suma este maxima, nu contează ca într-o luna poţi avea mai multe consilii (ordinare, extraordinare sau de îndată) sau mai multe şedinţe de comisii. Nu beneficiem de alte materiale din partea Primăriei, gen telefoane, tablete sau altceva“, a scris Alin Coţofană pe Facebook. 


Sumele încasate lunar de Alin Coţofană de la Primărie:

-Iulie 2016 : 268 Ron
-August 2016: 536 Ron
-Septembrie 2016: 804 Ron
-Octombrie 2016: 804 Ron
-Noiembrie 2016: 804 Ron
-Decembrie 2016: 804 Ron
-Ianuarie 2017: 804 Ron

Total: 4.824 Ron

Deputatul USR Iulian Bulai a publicat, pe Facebook, sumele pe care le încasează lunar fiecare parlamentar, căci, pe lângă salariu, aleşii beneficiază de multe alte stimulente financiare.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite