VIDEO Carmen Dan: Venim şi ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentăm. Grindeanu e un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan
Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat azi, într-o coferinţă de presă la MAI, că va fi prezentă zilele acestea la minister, în ciuda crizei politice din PSD. Carmen Dan a criticat faptul că premierul Sorin Grindeanu a spus, aseară, la Palatul Victoria, că miniştrii nu au fost la muncă. Însă premierul a spus taman invers: că miniştrii şi-au continuat activitatea, cu toate că şi-au depus demisiile.

Carmen Dan: Am primit foarte multe mesaje, atat de la cetăţeni, cât şi de la angajaţi. Mi se puneau întrebări referitoare la activităţi pe care le-am început în cadrul Ministerului, cum ar fi stadionul Dinamo sau cartea electronică de identitate. Au fost mesaje de transmitere a dorinţei de a continua. am considerat că e foarte important să transmit un mesaj de stabilitate. Aseară, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, s-a indus idea că miniştrii nu sunt prezenţi la minister. Mai mult, s-a spus că s-a încercat sau s-a luat legătura cu unii miniştri care au fost trimişi la minister. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Dacă m-ar fi sunat, eu aş fi fost la minister. Noi venim şi ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentăm. Vă asigur că MAI îşi face datoria, chiar dacă în plan politic s-a ajuns la o situaţie complicată, pe care nici miniştrii, nici PSD n-au generat-o. Colegii trebuie să ştie că au ministru, iar lucrurile merg înainte fără sincope.  

Nimeni nu i-a dat domnului Grindeanu o foaie de hârtie şi un pix şi i-a spus «notează nişte nume care vor fi miniştri». Vă garantez că nu a fost aşa. Nimeni nu l-a oprit să îşi spună părerea în CEX sau la Palatul Victoria. Demisiile noastre nu sunt întâmplătoare. am vrut să dăm un semnal foarte clar că nu mai puteam continua în această formulă. Noi am conştientizat  că aceste program nu este al lui Sorin Grindeanu, este al partidului şi este în interesul României. Domnul Grindeanu în acest moment e singur, un premier al nimănui, legat cu lanţuri de scaunul de prim-ministru.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite