Bogdan Stanoevici a aflat de la şofer că a fost demis de Cioloş: „Eram tehnocrat înainte să vină tehnocraţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru pentru românii din Diaspora, Bogdan Stanoevici, a fost eliberat din funcţia de secretar de stat al Ministerului Culturii după aproape două lunid e la învestirea Guvernului Cioloş.

„Eu am aflat de la şofer, pe 30 decembrie, venind la birou. Nu am avut nicio discuţie cu ministrul. Cumva, mă aşteptam să se întâmple asta, deşi eu nu fac parte din niciun partid. Eram tehnocrat înainte să vină tehnocraţii“, a spus Bogdan Stanoevici, pentru Mediafax.

Fostul ministru a criticat activitatea Ministerului Culturii.  „Am fost extrem de dezamăgit. Nu ştiu unde este transparenţa despre care se tot vorbeşte acum în minister“, a mai spus Stanoevici.

Decizia semnată de premierul Dacian Cioloş privind eliberarea lui Bogdan Stanoevici din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii a fost a fost publicată, pe 29 decembrie, în Monitorul Oficial.

Bogdan Stanoevici a fost contestat în perioada alegerilor prezidenţiale, când ocupa funcţia de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni. Demisia sa a fost cerută după alegerile prezidenţiale din cauza lipsei de implicare la alegerile prezidenţiale, când Diaspora s-a confruntat cu imposibilitatea de a-;i exercita dreptul la vot. Stanoevici a fost remaniat, dar a obţinut rapid o altă funcţie în Guvern: cea de secretar de stat la Ministerul Culturii.

Numele lui Bogdan Stanoevici a fost vehiculat şi pentru a prelua funcţia de director al Televiziunii Române, bucurându-se de susţinerea fostului premier Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite