Băsescu:  „Ponta nu se dezice de aventura de vara trecută, dar începe să-i înţeleagă gravitatea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la Digi24, că premierul Victor Ponta nu se dezice de "aventura" de vara trecută, dar începe să-i înţeleagă gravitatea.

Întrebat dacă Victor Ponta se dezice "aventura' politică din vara anului 2012, Băsescu a răspuns: "Nu se dezice, dar îi înţelege gravitatea (crizei politice de anul trecut n.r.), a început să i-o înţeleagă".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că a constatat "cu tristeţe" faptul că premierul Victor Ponta foloseşte "termenii" şi "tonul" lui Traian Băsescu în privinţa unor evenimente precum referendumul din 2012.

"Constat cu tristeţe că, dincolo de întâmplări, numirea unor procurori, propunerea procurorilor, (...) există ceva care pe mine, de exemplu, şi nu cred că numai pe mine mă deranjează, pentru că nu mai există nicio circumstanţă atenuantă - s-a schimbat tonul şi s-a schimbat povestea, s-a schimbat istoria", a susţinut Antonescu, într-o emisiune a postului Antena 3, precizând că se referă la raportarea premierului la episodul referendumului pentru demiterea preşedintelui.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite