AUR, despre mesajele publice ale lui Klaus Iohannis: „Are comandă externă”. Formaţiunea mai susţine că serviciile secrete ar transmite mesaje semnate AUR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii AUR FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei
Liderii AUR FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Formaţiunea AUR susţine pe Facebook că serviciile secrete ar scrie „mesaje false” din partea partidului AUR, referindu-se la ameninţările primite de către actriţa Maia Morgenstern, adăugând apoi că preşedintele Klaus Iohannis ar avea „comandă externă”. „Domnii din servicii să-i reamintească domnului profesor că în România e interzis consumul de substanţe halucinogene”, mai adaugă AUR.

„Facem un apel către domnii din servicii ca, după ce termină de scris mesajele false «din partea partidului AUR», să îi reamintească domnului profesor faptul că, în România, este interzis consumul de substanţe halucinogene. Întelegem cu toţii faptul ca domnul Iohannis are comanda externă, dar de aici şi până la asemenea elucubratii e cale lungă de tot.

Singurul extremism din România este cel practicat de guvernanţi la adresa românilor”, a transmis AUR într-un comunicat pe Facebook.

Prima parte a mesajului AUR se referă la ameninţările cu moartea primite de către acriţa Maia Morgenstern, în mai multe mesaje semnate cu „Partidul AUR”.

De asemenea, AUR este singurul partid care nu a fost de acord cu declaraţia din plenul Camerei Deputaţilor de miercuri, privind condamnarea antisemitismului.

„De ce să pretinzi să se dea o declaraţie oficială într-o Cameră a Parlamentului în privinţa combaterii cu energie şi în regim de urgenţă a antisemitismului? Nu există această problemă. De ce să deturnezi atenţia de la problemele reale, pe care ţi le semnalează atât presa, cât şi opoziţia, către o falsă problemă ideologică, alimentând-o cu tot felul de scenarii false, bazate pe nimic”, a declarat ieri co-preşedintele AUR Claudiu Târziu, într-o conferinţă de presă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite