Antonescu: M-a speriat ce a spus Constantin şi cred că o să-mi bag minţile în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderii USL, Daniel Constantin şi Crin Antonescu FOTO Arhiva Adevărul
Liderii USL, Daniel Constantin şi Crin Antonescu FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, marţi, ce părere are despre declaraţiile liderului PC Daniel Constantin, potrivit cărora primarul Sorin Oprescu ar putea candida la Preşedinţie din partea USD. „Cred că o să şi îmi bag minţile în cap!“, a răspuns Antonescu, ironic.

„M-am speriat foarte tare de ce a spus Daniel Constantin şi cred că o să şi îmi bag minţile în cap“,  a spus liderul PNL, solicitat să comenteze declaraţia preşedintelui PC Daniel Constantin. Anterior, Constantin a afirmat că, în cazul în care „lucrurile degenerează“ în cadrul USL, alianţa USD l-ar putea susţine la alegerile prezidenţiale pe Sorin Oprescu.

În altă ordine de idei, întrebat dacă este deranjat de unele critici privind deciziile PNL, Antonescu a răspuns: „Nu ne deranjează nimic, nu are ce să ne deranjeze. Suntem în faţa unei discuţii care se va desfăşura civilizat şi, după părerea mea, va avea rezultate rapide şi bune. (...) În orice caz, nimeni nu caută un motiv de scandal în aceste discuţii, ci o formulă eficientă şi funcţională a Guvernului“.

Totodată, el şi-a declarat convingerea că, până la urmă, se va ajunge la un consens în cadrul coaliţiei de guvernare.

„Ne vom înţelege. De vreme ce, până la urmă, în ce situaţie suntem? Situaţia în care PNL a propus nişte noi miniştri, noi miniştri despre care prim-ministrul a spus că sunt oameni de valoare, l-am propus pe Klaus Iohannis vicepremier şi l-am auzit eu, din nou, pe primul ministru că este de acord cu poziţia de vicepremier şi de ministru de Interne pentru Klaus Iohannis“, a arătat liberalul.

Citeşte şi:

USL pregăteşte Guvernul Ponta III

Pentru a-l numi pe Klaus Iohannis vicepremier, Guvernul condus de Victor Ponta va cere din nou votul de încredere al Parlamentului, ceea ce echivalează, practic, cu naşterea unui nou Executiv

Ponta: „Îl voi susţine pe Iohannis atât în funcţia de ministru de Interne, cât şi în cea de vicepremier“

Premierul Victor Ponta a reconfirmat, marţi dimineaţă, că îl va susţine pe primarul Sibiului Klaus Iohannis atât pentru funcţia de ministru de Interne, cât şi pentru cea de vicepremier.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite