Antonescu: „Unii salută treaba asta: ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar! “

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu este supărat pe DNA                                              foto: Adevărul
Crin Antonescu este supărat pe DNA                                              foto: Adevărul

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, duminică, că „toată lumea“ a constat existenţa unui şir de coincidenţe legate de multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA. Antonescu a adăugat că „unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta, uite ce frumos, ce le-a mai tras-o liberalilor“.

Întrebat dacă la reuniunea de duminică a conducerii PNL s-au ridicat probleme delicate, legate de rămânea PNL la guvernare şi de multiplicarea dosarelor liberalilor la DNA, Antonescu precizat că „toată lumea“ a constat existenţa unui „şir de coincidenţe“.

„O constataţi şi dumneavostră. Unii chiar ne ameninţă cu asta, salută treaba asta: uite ce frumos, ce bine, cum e democraţia noastră, ce le-a mai tras-o liberalilor, cum a mai făcut DNA un dosar. OK, fiecare înţelegem aceste lucruri cum putem. Aceste lucruri sunt constate, partidul le ştie“, a spus Antonescu.

El a arătat că examinarea îndeplinirii programului de guvernare prin miniştrii pe care îi susţine reprezintă discuţii de fond într-un partid.

„Faptul că se examinează de fiecare dată cum ne îndeplinim, prin miniştrii pe care îi avem prin Guvernul pe care îl susţinem, care e al nostru, programul de guvernare, ce ar trebui să facem, astea sunt discuţii absolut normale, sunt discuţii de fond într-un partid şi am bucuria să constat de fiecare dată că deşi există şi la noi ca şi la PSD şi în alte pări nemulţumiri şi legat de anumite posturi şi de chestini de natură minoră în raport cu interesele generale, dezbaterea la noi, cel puţin la liberali, dezbaterea internă se duce mereu pe chestiunile de fond ale programului de guvernare şi pe toate provocările pe care acest program le presupune“, a spus Antonescu.

El a precizat că nu se pune problema ieşirii PNL de la guvernare. „Nu se pune problema de ce mai stăm la guvernare. Asta ştie toată lumea; stăm la guvernare pentru că avem un angajament în faţa cetăţenilor români pe un program de guvernare, într-o formulă de alianţă. Şi câtă vreme acest program e în vigoare, câtă vreme acest progam e urmărit de noi împreună cu partenerii în Guvern evident că nimeni nu pune problema de ce stăm la guvernare. De asta stăm, ca să facem ce am promis“, a spus Antonescu.

Articole pe aceeşai temă:

Criteriul PNL pentru funcţia de ministru: influenţa în partid. Cine este Ramona Mănescu

PNL îi prezintă premierului propunerea „2 în 1“: Ramona Mănescu şi Nini Săpunaru. Ponta o alege pe Mănescu

Roşca Stănescu, despre propunerea Ramonei Mănescu la Transporturi: „Este un act de sacrificiu pentru Victor Ponta“

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite