Andrei Chiliman, despre Gigi Becali: „E unul dintre accidentele istoriei PNL-ului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman FOTO Arhivă
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman FOTO Arhivă

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat vineri că prin cooptarea lui Gigi Becali în Partidul Naţional Liberal s-a consemnat unul dintre accidentele istorice ale formaţiunii.

“Marele liberal Becali. Este unul dintre accidentele istoriei PNL-ului, accident indus de Crin Antonescu. Probabil pentru că Gigi Becali poate să spună anumite lucruri pe care Crin Antonescu nu vrea să le spună”, a declarat Chiliman ]n cadrul unei emisiuni difuzate de postul B1 TV.

Primarul Sectorului 1 a mai spus că Becali nu a adus niciun avantaj politic Uniunii Social Liberale, dimpotrivă, a cauzat mai multe pierderi decât victorii la alegeri.

“Cred că am pierdut mai mulţi votanţi decât a adus el voturi. Probabil că a avut şi el un rol în chestiunea asta şi nu e singurul. Mai sunt şi alţii, spre exemplu, Sorin Roşca Stănescu. Nici nu a intrat bine în PNL şi a început cu atacurile împotriva mea.”

În opinia sa, Călin Popescu Tăriceanu este şansa de normalitate a PNL, cel care ar putea lupta împotriva lui Crin Antonescu.

Eu cred că PNL poate fi recuperat şi este ceea ce încerc să fac. Este o bătălie pentru viitorul partidului. Este un prieten bun, contez pe sprijinul lui în această bătălie pentru ca PNL să se întoarcă pe linia pro-occidentală şi la valorile vechi”, a încheiat Andrei Chiliman.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite