Alegeri prezidenţiale 2014. Misteriosul parcurs al merelor Elenei Udrea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ne apropiem vertiginos de finalul campaniei elecotrale. Mai sunt vreo două săptămâni, iar candidaţii, spionii, vizitatorii de fabrici de confecţii încearcă să cucerească inimile oamenilor.

Weekend-urile au fost până acum lejere, cu vizite prin teritoriu. Nicidecum acesta nu e diferit.

Elena Udrea s-a dus la Vâlcea, unde a promis că va dizolva Parlamentul şi acest guvern şi va salva Oltchim. Ultimul om care a făcut asta e tot candidat la preşedinţie şi realizator România TV. Un lucru nu înţelegem în toate imaginile cu Elena Udrea din weekend-ul ăsta, pe lângă salvarea Oltchim, de ce are un măr tot timpul în mână? Ne obişnuisem cu tableta Apple iPad, dar acum poartă merele cu ea peste tot…

image

Klaus Iohannis e la Iaşi, unde e un miting de 20.000 de oameni în faţa Palatului Culturii. Interesant de văzut ce ar zice Iohannis despre construcţia din spatele Palatului, numită Palas şi cam ilegală. Sau poate ar vrea să stea la umbra unui tei, dar nu prea are unde.

image

Dar cred că e cazul să-l laud pe Iohannis. Are cel mai mişto clip electoral din ultima vreme. Un singur lucru, Klaus. E bine făcut, nemţeşte, dar e cam lung.

Călin Popescu Tăriceanu, fost liberal, actualmente… ceva, că nu putem să-l încadrăm bine, cred că vrea să fie noul Petre Roman al României, deoarece vizitează toate fabricile de confecţii şi de metalurgie rămase în România, dar trece şi prutul, fiind la Chişinău.

image

Remarc că toţi candidaţii sunt mai ceva ca un adolescent care caută ultimele evenimente din oraş pe Metropotam. Apar, pe nepusă masă bineînţeles, la cele mai întâmplătoare evenimente din oraş. Cum e Tăriceanu care a aterizat la concursul de şah.

“Mihai, nu ştiam că joci şah…”.

Monica Macovei a decis să tragă o fugă pe la fostul ei loc de muncă, probabil şi viitorul ei loc de muncă, dacă e să credem sondajele. Aşa că a ajuns în Parlamentul European şi s-a tras în poză cu Olli Rehn, fostul comisar pentru extindere a Uniunii Europene.

image

În acelaşi timp, voluntarii au plecat la drum prin ţară ca să prorocească toate poruncile cele 10 ale Mămicii Macovei.

image

Primul spion al ţării, fost plagiator, Victor Ponta, a ajuns în Arad şi Oradea unde vizitează fabrici de locomotive. Dacă nu avem autostrăzi, e greu de crezut că vom avea şi trenuri de calitate. Nu de alta, dar România e ţara în care trenurile de navetişti ale francezilor sunt numite SF. Victor Ponta, prim-spion al ţării şi candidat la preşedinţia acestei planete îndepărtate de logică.

image

Revenim cu o informaţie de ultimă oră. Elena Udrea a mâncat toate merele şi a ajuns la Voineasa şi Vidra, unde vizitează ruinele unor hoteluri lăsate aşa de liderii sindicali. 

image

Între timp, internetul a descoperit secretul evoluţiei lui Ponta. Am găsit asta pe Reddit România. 

image

Aţi uitat de Dubi?

image

Tweets by @Alege2014

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite