Alegeri PDL. Udrea: "PDL are nevoie de lideri credibili; credibilitatea nu se măsoară în sondaje, ci în votul electoratului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea candidează la şefia PDL
Elena Udrea candidează la şefia PDL

Deputatul Elena Udrea, candidat la şefia PDL, susţine că democrat-liberalii au nevoie de un lider care să se poată lupta cu copreşedinţii USL Crin Antonescu şi Victor Ponta şi cu conservatorul Dan Voiculescu, punctând că ea a făcut acest lucru, în ciuda campaniilor mediatice negative la care a fost supusă.

""Şi dacă spuneam că putem discuta toate marotele care s-au construit de-a lungul timpului împotriva mea, în presa adversarilor politici, cred că un lucru nu-l poate contesta nimeni. Nimeni nu poate contesta că opt ani m-am luptat cu oricine, cu orice adversar politic pentru lucrurile în care am crezut, pentru proiectele pe care le-am susţinut. M-am luptat pentru fiecare coleg şi am apărat partidul ori de câte ori a fost cazul şi nu am făcut compromisuri şi nu am cedat şantajului şi nu mi-a păsat că am fost ţinta unor campanii mediatice negative care au durat ani", a afirmat Udrea, la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL.


Ea a spus că partidul are nevoie de un lider curajos, capabil să facă faţă disputelor cu adversarii politici.
""Partidul are nevoie astăzi de un lider curajos căruia să nu-i pese de atacurile adversarilor politici, care să poată să se lupte cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu, cu toţi trei la un loc. Şi lucrul acesta nimeni nu poate să conteste că l-am făcut ori de câte ori am avut ocazia şi vreau să-l fac în continuare şi pot să-l fac în continuare şi pot să mă bat pentru PDL, pentru primarii noştri care astăzi sunt oropsiţi, sunt discriminaţi, care din nou nu mai primesc fonduri"", a afirmat Udrea.


Potrivit Elenei Udrea, PDL are nevoie de un lider care să fie un exemplu şi să dea semnalul că doar prin luptă poate recâştiga statutul de cel mai puternic partid din ţară.
'Dacă nu ne luptăm, nu avem cum să redevenim un partid mare, iar un partid mic poate cel mult să se alipească la PNL. Poate cel mult să fuzioneze cu PNL sau să fie luat la bucată, dar un partid mic niciodată nu va fi un partener egal într-o alianţă de dreapta. Un partid mic niciodată nu va fi luat în serios într-un parteneriat la guvernare', a declarat Udrea.

""Este nevoie în fruntea partidului de lideri credibili, iar credibilitatea nu se măsoară în sondaje, ci la vot, în faţa electoratului. Credibil eşti atunci când te duci în faţa electoratului şi electoratul te votează. Şi noi avem alegeri în care ne-am măsurat cu toţii şi am văzut câtă încredere are electoratul în fiecare dintre noi', a afirmat Elena Udrea, în discursul susţinut sâmbătă la Convenţia Naţională Extraordinară a PDL.
Ea a adăugat că partidul are nevoie de o schimbare de atitudine, de stare de spirit la vârful său.
'Trebuie să recunoaştem că partidul, astăzi, nu mai are încredere în propriul viitor şi ca trendul partidului continuă să fie unul descendent"", a susţinut Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite