Adrian Năstase, despre Congresul PSD: „Mi s-a părut ireal să particip în calitate de invitat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase susţine că participarea sa la Congresul PSD în calitate de invitat a avut o parte „ciudată“, dar s-a arătat „impresionat“ de modul în care a fost primit de foştii săi colegi.

Năstase a scris pe blogul personal despre Congresul PSD şi a arătat că, pentru el, a fost „un moment de mare emoţie“.

„Am fost într-o situaţie pe care mi-e greu să o definesc. Am participat la toate etapele de construcţie a acestui partid“, a precizat fostul premier.

„Îmi vin în minte numeroase momente în care istoria mea personală s-a legat de istoria acestui partid. Şi cu bune şi cu rele. Unele amintiri aş vrea să le şterg complet din memorie. Pe altele, aş vrea să le pun în cea mai preţioasă casetă a trăirilor şi memoriei mele“, scrie Adrian Năstase.

„Mi s-a părut aproape ireal să particip, în calitate de invitat, la un congres al partidului la a cărui naştere am contribuit. Multor colegi din sală – am avut impresia – li s-a părut, de asemenea, ciudată această postură“, consideră acesta.

Pe de altă parte, Năstase a prezentat şi o serie de impresii pozitive în urma participării la Congresul PSD.

„M-a impresionat enorm primirea care mi-a fost făcută. Cunosc ritualurile şi ceremoniile de la congrese. Ştiu ce înseamnă să fie prezentat cineva. Ştiu să ascult aplauzele din sală. În momentul în care însă, întorcându-mă spre sală, am văzut cum se ridică în picioare, în valuri, cei 5.000 de colegi pentru a mă aplauda, am simţit că mi se abureşte privirea şi am simţit cum o mare căldură mă cuprinde“.
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite