Active Watch: Cine se opune autonomiei teritoriale maghiare e fascist!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa defilează Jobbik. Cine vrea să interzică Jobbik în România poate fi fascist?
Aşa defilează Jobbik. Cine vrea să interzică Jobbik în România poate fi fascist?

Organizaţia Active Watch spune despre legea mea privind interzicerea autonomiei teritoriale şi a oricărei  forme de secesionism că este ”o nouă iniţiativă legislativă PSD de inspiraţie fascistă”. Aşadar, să te opui autonomiei teritoriale maghiare este fascism. Atunci şi Ucraina care se opune secesiunii ruseşti sau autonomiei maghiare dorite de Orban este fascistă, ba şi Slovacia care a interzis dubla cetăţenie pentru etnicii maghiari!

Aşadar, a combate extremismul maghiar de factură horthystă şi adesea neo-nazistă este fascism, cum spune Active Watch, sau comunism, cum spun alţi detractori, de exemplu Izsak Balasz, preşedintele CNS, care a declarat la Radio Kossuth (AICI) despre aceeaşi lege a subsemnatului că nici Ceauşescu nu ar fi îndrăznit să propună aşa ceva? E curios că aceste critici care mi se aduc pentru că atrag atenţia asupra pericolului maghiar oscilează între acuzaţiile de comunism şi cele de fascism. Aş dori ca iubitorii de autonomie maghiară să se decidă: sunt comunist sau fascist, pentru că mi-e greu să acopăr ambele paliere. În schimb, Vona Gabor poate să defileze cu paramilitarii lui neo-nazişti, PCM poate să arboreze  drapelul arpadian al Partidului Crucilor cu Săgeţi, Orban poate să urmeze idealurile lui Horthy, Ungaria poate să îi ridice chiar şi statui acestuia şi să ne solicite onoruri pentru criminalii de război, eu, care încerc să opresc acest dezastru anti-românesc şi anti-uman, tot fascist rămân pentru Active Watch. Care apără libertăţile tuturor, dar nu şi libertatea românilor de a trăi în propria lor ţară.

Presa din Ucraina, ca să nu fac tot referire la România pentru că noi suntem o ţară înapoiată şi nu înţelegem necesitatea istorică şi constituenta drepturilor omului din dorinţa de secesiune maghiară, avertizează deja (AICI) asupra pericolului unui conflict cu Ungaria privind pretenţiile acesteia asupra teritoriilor în care locuiesc etnici maghiari. Dar jurnaliştii ucraineni, care, ca şi oficialii de la Kiev, au înţeles corect mesajul dat de Viktor Orban privind autonomiile maghiare din Bazinul Carpatic şi reacţionează la acesta înainte de a fi puşi în faţa faptului împlinit, au probabil o propensiune fascistă, la fel ca şi Slovacia care a pus piciorul în prag în faţa pretenţiilor Ungariei de a-şi băga nasul în alt stat. Este important ca România să evite eroarea de a nu accepta iredentismul Budapestei, susţinut puternic şi de partidele maghiare de la noi, motiv pentru care, în spiritul drepturilor omului politic maghiar Viktor Orban, nu avem decât să cedăm tot ce vrea Ungaria şi să fim şi recunoscători pe deasupra.

A fi român înseamnă a fi vinovat, singura calitate acceptabilă este cea de maghiar. Vom fi 20 de milioane de vinovaţi în această ţară, dar nimeni nu ne va putea apăra pentru că dreptul la limba maghiară, la autonomie şi la păstrarea identităţii maghiare sunt mai importante, chiar dacă ele înseamnă, în traducerea politică corectă de această dată a Budapestei, negarea dreptului la limba română, la integritate teritorială şi la identitatea românească.

Românii vor deveni minoritari în propria lor ţară dacă vom continua aşa. Deja a adresa acest gen de probleme a devenit politically incorrect, iar liderii UDMR Covasna s-au plâns recent reprezentanţilor Ambasadei SUA despre încălcarea drepturilor maghiarilor în România (AICI). Dacă stipulăm că autonomia teritorială şi secesiunea unei părţi din Transilvania este un drept al maghiarilor, fireşte că orice încercare de a opri acest lucru este o gravă încălcare a drepturilor, iar eu mă declar vinovat. Până la urmă, a fi român înseamnă a fi vinovat, singura calitate acceptabilă este cea de maghiar. Vom fi 20 de milioane de vinovaţi în această ţară, dar nimeni nu ne va putea apăra pentru că dreptul la limba maghiară, la autonomie şi la păstrarea identităţii maghiare sunt mai importante, chiar dacă ele înseamnă, în traducerea politică corectă de această dată a Budapestei, negarea dreptului la limba română, la integritate teritorială şi la identitatea românească. Propun atunci ca organizaţia respectivă să-şi schimbe măcar numele în Active Hungarian Watch, pentru că nu am văzut-o reacţionând niciodată când drepturile românilor au fost încălcate de legile sau de practicile maghiare!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite