Şova, despre Iohannis: Liberalii l-au abandonat. Nimeni nu l-a apărat când a fost atacat de Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Şova susţine că liberalii l-au abandonat pe Klaus Iohannis, întrucât nimeni din PNL nu l-a apărat atunci când Crin Antonescu s-a dezis de el. Antonescu a declarat luni seară că nu se va implica în campania lui Klaus Iohannis şi că nu ştie dacă îl va vota.

„Se pare că preşedintele PNL şi-a pierdut susţinerea chiar în interiorul propriului partid şi al ACL. Crin Antonescu l-a atacat foarte grav pe Klaus Werner Iohannis şi s-a dezis de el. Au trecut două zile de atunci şi nimeni din PNL sau din ACL nu i-a luat apărarea lui Iohannis. Nu a existat nicio voce liberală care să-l ajute pe Klaus Werner Iohannis, nimeni care să-l susţină“, a afirmat Şova.

 Purtătorul de cuvânt al PSD este de părere că, în lipsa oricăror clarificări din partea liberalilor, această tăcere înseamnă că liberalii ştiu foarte bine că Iohannis nu are un proiect, că este lipsit de consistenţă şi de soluţii, iar singurul său scop este acela de a continua regimul Băsescu. „De aceea tac liberalii, sunt şi ei conştienţi că susţin un candidat de carton, o marionetă a regimului Băsescu", a conchis Dan Şova.

Klaus Iohannis a declarat, marţi seară, la Alba Iulia, că fostul lider al PNL Crin Antonescu are încă nevoie de un timp de digerare a schimbărilor, adăugând că mizează pe votul şi pe sprijinul acestuia în lupta pentru Cotroceni.

Citeşte şi:

De ce nu îl susţine Antonescu pe Iohannis în cursa prezidenţială: Nu îl cunosc, deci nu ştiu dacă îl votez

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu refuză să îi acorde sprijin actualului lider liberal în cursa prezidenţială şi susţine că, deocamdată, nu îl cunoaşte suficient pe candidatul ACL pe care el însuşi l-a adus în formaţiune.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite