Şedinţa de guvern, amânată pentru joi, după votarea moţiunii de cenzură. Care este motivul invocat de premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Grindeanu FOTO Mediafax
Sorin Grindeanu FOTO Mediafax

Şedinţa de guvern de marţi, programată să înceapă la ora 12:00, a fost amânată de premierul Sorin Grindeanu, din cauza negocierilor purtate de premier şi liderii politici, în contextul în care negocierile purtate de PSD cu UDMR se află într-un impas. Potrivit premierului, şedinţa urmează să aibă loc joi, după votarea moţiunii de cenzură care ar putea duce însă la căderea guvernului.

UPDATE Premierul Sorin Grindeanu a declarat că şedinţa de guvern programată pentru marţi, de la ora 12:00, a fost amânată pentru joi. Potrivit premierului, dacă şedinţa de astăzi s-ar fi ţinut, sala ar fi fost plină doar de secretari de stat, de vreme ce miniştrii demisionari nu ar fi venit la reuniunea săptămâna. Premierul se aşteaptă ca la şedinţa de joi să participe toţi miniştrii, cu toate că reuniunea vine după votarea moţiunii de cenzură, care ar putea duce la căderea guvernului. 

UPDATE Surse guvernamentale au declarat pentru News.ro faptul că şedinţa de guvern s-ar fi amânat din cauza faptului că secretarului de stat Mariana Moţ, delegată de ministrul de Justiţiei Tudore Toader pentru a participa la şedinţa de guvern, i s-a făcut rău şi nu mai poate lua parte la reuniunea executivului. 

Şedinţa de guvern programată marţi pentru ora 12:00, prima după demisiile miniştrilor, a fost amânată de premierul Sorin Grindeanu, Potrivit primelor informaţii, motivul ar fi că premierul,  cât şi Ponta vor să ducă, la rândul lor, negocieri politice pentru moţiunea de cenzură de mâine, de vreme ce negocierile PSD cu UDMR se află într-un impas.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite