VIDEO Reacţia euforică a unui bătrân care a descoperit jocurile video

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul s-a simţit din nou ca tânăr atunci când a jucat Halo 4 sau Black Ops 2
Bătrânul s-a simţit din nou ca tânăr atunci când a jucat Halo 4 sau Black Ops 2

Jocurile video sunt considerate o activitate pentru tineri, iar violenţa din ele este considerată o cauză a incidentelor dure care au lovit SUA în ultimii ani. Dar cum reacţionează un bătrân atunci când ajunge faţă în faţă cu un asemenea joc.

Contul de YouTube GrandpaPlaysGames a fost făcut special pentru un bunic din SUA, cu vârsta de 84 de ani, care a fost invitat de către nepoţii lui să se joace popularele titluri Black Ops 2 şi Halo 4 pe o consolă.

Reacţia lui este una unică, iar entuziasmul se poate citi pe faţa bătrânului. De asemenea, în momentul când împuşcă inamicii din joc, el exclamă fericit şi sare de pe canapea.

Pe reţeaua Reddit, bunicul a fost foarte popular şi a strâns peste 1.100 de comentarii. Unii chiar au povestit experienţele lor cu bunici. Astfel, un utilizator de Reddit spune că bunicul lui a fost pilot de avion în tinereţe şi se joacă simulatoare pe calculator. „Nu a trimis decât câteva mail-uri în viaţa lui, dar poate să învingă batalioane întregi de nazişti în joc”, a scris utilizatorul.

„M-am jucat la un moment dat cu un fost pilot. A împuşcat toţi naziştii, avionul lui era în flăcări şi eram pregătit să-l felicit şi să trecem la următoarea misiune. Dar el m-a oprit şi mi-a spus «asta a fost partea uşoară. Acum trebuie să aterizăm bucata asta de rahat»“, a mai scris un utilizator.

Concluziile utilizatorilor au fost unanime: „azilele de bătrâni vor trebui să aibă console de jocuri pe viitor”.

Puteţi vedea reacţia bătrânului în video-ul de mai jos: 

Bunicuţul „action hero”. Cum reacţionează un octogenar în faţa jocurilor video

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite