Un poliţist din Ilfov, arestat pentru trafic de influenţă după ce ar fi luat 50.000 de lei de la o persoană cercetată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din Ilfov, Alin-Narcis Pascariu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi primit 50.000 de lei pentru a interveni pe lângă un ofiţer de poliţie.

Potrivit anchetatorilor, în  cursul anului  2013, Alin-Narcis Pascariu, de la IPJ Ilfov, ar fi primit suma totală de 50.000 lei, în trei tranşe (prima de 5.000 lei, a doua de 15.000 lei şi a treia de 30.000 lei) de la un denunţător, „lăsând să se înţeleagă că ar putea să intervină pe lângă ofiţerul de poliţie din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul de Investigare a Fraudelor ce efectua ancheta în dosarul penal în care denunţătorul era cercetat pentru fapte de evaziune fiscală, astfel încât acesta din urmă să primească o soluţie favorabilă”.

În cele din urmă însă, denunţătorul a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Lui Alin-Narcis Pascariu i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală de inculpat şi acuzaţiile. Pe 4 martie 2014, acesta a fost prezentat instanţei Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar pe 5 martie 2014 magistraţii au admis propunerea procurorilor.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite