Un bărbat a spart un geam de la intrarea în DNA, asta după ce în urmă cu şase luni a provocat un incident similar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geamul de intrarea în sediul DNA a fost spart de un bărbat FOTO Arhivă Adevărul
Geamul de intrarea în sediul DNA a fost spart de un bărbat FOTO Arhivă Adevărul

Geamul de la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a fost spart, vineri, de un bărbat care a mai făcut acest lucru şi în urmă cu aproximativ şase luni. Atunci, Direcţia a precizat că bărbatul a declarat, când a fost primit în audienţă, „că are o cameră video implantată în ochi” şi „are introdus în braţul drept un microcip”.

Vineri, bărbatul s-a întors şi a lovit cu pumnul unul dintre geamurile de la intrarea în sediul DNA, spunând că este nemulţumit că nu îi sunt rezolvate problemele, potrivit Mediafax.

În urma incidentului, care a avut loc în jurul orei 11.30, la sediul DNA a ajuns un echipaj de Poliţie al Secţiei 3 şi o ambulanţă SMURD. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă, pentru investigaţii medicale, după care va fi dus la sediul Secţiei 3 Poliţie, unde cel mai probabil va fi sancţionat pentru distrugere.

După aproximativ 30 de minute de la producerea incidentului, geamul spart de la DNA a fost înlocuit.

Bărbatul care a cauzat acest incident merge frecvent la sediul Direcţiei unde se plânge de faptul că procurorii nu îi iau în seamă reclamaţiile pe care ar vrea să le depună. Pe 8 octombrie 2014, agresorul a provocat un incident similar, atunci spunând că este nemulţumit că nu i-ar fi fost înregistrată o cerere.

Direcţia Naţională Anticorupţie arăta atunci că bărbatul care a spart un geam de la uşa de acces în instituţie, Ion Cristinel Grigore, le-a prezentat reprezentanţilor DNA, atunci când a fost primit în audienţă, aspecte care îi pun la îndoială capacitatea de discernământ, cum ar fi acela că are un microcip în braţ.

Potrivit DNA, pe 13 şi pe 29 august 2014, bărbatul s-a prezentat în audienţă la Compartimentul Registratură, Grefă, Arhivă şi Relaţii cu publicul, unde a povestit că „are o cameră video implantată în ochi", „are introdus în braţul drept un microcip", iar „asistente şi medici au încercat să-l tortureze şi asasineze în Penitenciarul Giurgiu".

„Anterior, numitul Grigore Ion Cristinel depusese o sesizare având un conţinut similar. În 22 iulie 2014, petentului i s-a comunicat un răspuns prin care a fost înştiinţat asupra competenţei DNA şi a fost invitat să formuleze plângere sau denunţ dacă are cunoştinţă de săvârşirea unor fapte de corupţie", mai spuneau reprezentanţii DNA.

DNA preciza că pe numele lui Ion Cristinel Grigore a fost depusă o plângere pentru distrugere, la Secţia 3 Poliţie Bucureşti.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Un bărbat a spart un geam de la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie

Un bărbat a spart geamul uşii de la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind nemulţumit că procurorii nu i-ar fi înregistrat o plângere penală. Reprezentanţii instituţiei au formulat o plângere pe numele bărbatului pe care îl acuză de distrugere.

Protestatarul Adrian Sobaru, arestat la domiciliu după ce a intrat cu maşina în gardul Guvernului

Adrian Sobaru, angajatul TVR care a intrat miercuri cu maşina în gardul de la Palatul Victoria, rupând una dintre bariere, va sta în arest la domiciliu 30 de zile, au decis joi magistraţii de la Judecătoria Sectorului 1 al Capitalei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite