UPDATE Bărbatul care s-a stropit cu benzină în faţa DNA şi a ameninţat că îşi va da foc dacă nu va fi primit de procurori a renunţat la protest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul susţine că a văzut mai multe ilegalităţi petrecute în judeţul Ilfov Foto Adevărul
Bărbatul susţine că a văzut mai multe ilegalităţi petrecute în judeţul Ilfov Foto Adevărul

Un bărbat s-a stropit, joi, cu benzină în faţa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) şi a ameninţat că îşi va da foc dacă nu va vorbi cu un procuror din cadrul instituţiei. Acesta reclamă mai multe ilegalităţi petrecute în judeţul Ilfov.

UPDATE Bărbatul care a ameninţat că îşi dă foc în faţa sediului DNA a renunţat la protest şi a plecat cu un echipaj de poliţie la Secţia 3 din Capitală, spunând că va depune acolo o plângere în cazul celor care l-ar fi bătut şi ameninţat.

Înainte de a plecat împreună cu poliţiştii, bărbatul a fost în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost ascultat de un procuror. Bărbatul a spus, la ieşirea din DNA, că încetează protestul şi că va depune sesizări şi plângeri la adresa celor care l-ar fi ameninţat şi bătut, potrivit Mediafax.

Un echipaj de poliţie care l-a aşteptat să iasă din sediul DNA a plecat, împreună cu acesta, la sediul Secţiei 3.

Acesta susţine că a fost bătut în stradă după ce a văzut unele ilegalităţi petrecute în judeţul Ilfov, dar poliţia nu îl ascultă.

Acesta a venit cu câteva hârtii în care acesta susţine că se afle probe că în urmă cu doi ani Consiliul Judeţean Ilfov a făcut o donaţie de 3 miliarde de lei Patriarhiei Române, ca Părintele Cristian să nu fie demis după ce a fost găsit cu mai multe ilegalităţi.

Bărbatul a fost primit în sediul DNA pentru a vorbi cu un procuror din cadrul instituţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite