Un bărbat care circula cu numere de înmatriculare false, urmărit de poliţiştii bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal FOTO Mihaela Cojocariu
Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal FOTO Mihaela Cojocariu

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost urmărit sâmbătă de poliţişti pe străzile din Capitală după ce a întors în faţa unui filtru de poliţie pentru a nu fi oprit. După câţiva kilometri de urmărire, acesta a fost blocat în trafic, moment în care oamenii agenţii de la Rutieră au descoperit că numerele de înmatriculare erau false, maşina fiind înregistrată în Germania.

Potritvit Brigăzii Rutiere, bărbatul este domiciliat în Bucureşti, Sectorul 6. El a trecut, sâmbătă, în jurul orei 11.30 prin zona unui filtru rutier de pe Bulevardul Theodor Pallady din Bucureşti. Poliţiştii au văzut că acesta a întors în momentul în care a observat echipaejele aşa că l-au urmărit ca să îl verifice.

După o urmărire pe o distanţă de câţiva kilometri, bărbatul a intrat pe o stradă care se înfunda şi astfel a fost blocat de echipajele de poliţie care se aflaseră în spatele lui. 

În momentul în care acesta a fost oprit, el le-a spus poliţiştilor că nu i-a observat.

„S-a constatat că maşina era adusă din Germania. I s-a întocmit dosar penal pentru două infracţiuni, respectiv punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi pentru falsificarea plăcuţelor de înmatriculare”, a declarat Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, arată news.ro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite