UPDATE Un băiat de 3 ani, dus la spital după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un băiat de trei ani, dus la spital după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Capitală  FOTO Adevărul
Un băiat de trei ani, dus la spital după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc din Capitală  FOTO Adevărul

Un băiat de 3 ani a fost dus, vineri, la spital, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc de pe Strada Niţu Vasile din Sectorul 4, potrivit Poliţiei Capitalei. Acesta  a fost transportat la Spitalul „Marie Curie“, fiind internat pentru investigaţii.

UPDATE Potrivit unor surse medicale, copilul este în viaţă şi se află în sala de operaţie. 

Aceleaşi surse  au precizat că cel mic are coaste fracturate, fractură de bazin şi are sânge în cavitatea pleurală. Medicii îi fac un drenaj pleural. 

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, accidentul s-a produs în Sectorul 4 al Capitalei, fiind anunţat printr-un apel la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 11.00.

Băiatul a fost transportat la Spitalul „Marie Curie“ fiind internat pentru investigaţii, a spus coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bodgan Opriţa.

„Noi l-am preluat conştient şi l-am transportat la Spitalul Budimex (Marie Curie) din Capitală, în stare stabilă, la ora 11.20”, a declarat medicul Bogdan Opriţa, coordonator SMURD.

Poliţiştii Secţiei 15 fac verificări la faţa locului, din primele informaţii rezultând că băiatul era cu mama atunci când a căzut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite