Un băiat de 14 ani s-a înecat în Lacul Morii din Capitală, sora lui a fost resuscitată înainte de a ajunge la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
smurd

Un băiat s-a înecat, luni după-amiază, în Lacul Morii din Bucureşti. Sora lui în vârstă de 16 ani a fost găsită în stop cardio-respirator şi resuscitată, fiind internată la spitalul Grigore Alexandrescu. Băiatul, în vârstă de 14 ani, a fost scos din apă mort, potrivit informaţiilor oferite de ISU Bucureşti Ilfov.

Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 19.00. Două echipaje SMURD şi scafandrii au fost trimişi la Lacul Morii după ce serviciile de urgenţă au fost anunţate că un copil se află în apă şi pare să se fi înecat. Până la ajungerea echipajelor, martorii orculari au scos pe uscat o fată de 16 ani, în stop cardio-respirator, care a fost resuscitată şi apoi transportată la spitalul Grigore Alexandrescu.

Echipajele de intervenţie au fost retrase, dar serviciile de urgenţă au fost din nou alertate referitor la posibilitatea ca în apă să fie şi un băiat. Copil nu a fost resuscitat şi a fost declarat mort de medicul echipajului SMURD.

Acesta este al doilea caz de înec raportat în Capitală în mai puţin de două săptămâni, după ce două fete s-au înecat sambătă, 18 iunie, într-un bazin din ştrandul Străuleşti. Una dintre fete a decedat cateva zile mai târziu. în spital, iar cealaltă este în stare gravă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite