Trei tineri au fost prinşi de poliţişti după ce au spart mai multe locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei tineri au fost prinşi de poliţişti după ce au spart mai multe locuinţe, furând produse electronice  FOTO Adevărul
Trei tineri au fost prinşi de poliţişti după ce au spart mai multe locuinţe, furând produse electronice  FOTO Adevărul

Poliţiştii Capitalei din cadrul Secţiei 24 au identificat şi prins marţi trei tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, suspectaţi de comiterea mai multor spargeri de locuinţe. Cei trei suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru furt calificat.

„În cursul dimineţii de marţi, în jurul orei 07.30, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Secţiei 24 Poliţie, au prins în flagrant doi tineri, imediat după ce aceştia, ar fi pătruns într-o locuinţă situată în sectorul 5 al Capitalei, de unde ar fi sustras mai multe produse electronice şi îmbrăcăminte în valoare de aproximativ 2.000 de lei“, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

În urma cercetărilor efectuate cu privire la cei doi tineri, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că, unul dintre suspecţi, în perioada 3-7 octombrie 2013, ar mai fi pătruns în aceeaşi locuinţă de unde ar fi sustras mai multe bunuri electronice.

Totodată, poliţiştii au prins un alt tânăr tânăr, suspectat că la data de 09 octombrie a.c., prin forţarea uşii de acces ar fi pătruns într-o locuinţă din sectorul 5, de unde ar fi sustras aparatură electronică în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

Prejudiciul produs prin comiterea faptelor a fost recuperat în proporţie de 70% de poliţiştii bucureşteni şi restituit părţilor vătămate.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Secţiei 24 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu suspecţii în stare de arest preventiv, precum şi în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite