Trei şoferi care mergeau spre mare cu aproximativ 200 de kilometri pe oră, depistaţi vineri de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 400 de radare îi „vânează” în aceste zile pe vitezomani FOTO Adevărul
Peste 400 de radare îi „vânează” în aceste zile pe vitezomani FOTO Adevărul

Trei şoferi care circulau pe Autostrada Bucureşti - Constanţa (A2) cu viteze de 199, 200 şi respectiv 214 kilometri pe oră, au fost depistaţi vineri de poliţişti. Aceştia au rămas fără permis de conducere pentru următoarele trei luni.

Trei persoane au fost depistate, cu ajutorul aparatului radar cu laser, în timp ce circulau pe Autostrada Soarelui cu viteze excesive, potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română.

La ora 11.33, a fost depistat un bărbat de 39 de ani, din Voluntari, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism de lux, cu o viteza de 200 de kilometri pe oră. Bărbatul a fost depistat la kilometrul 94, pe sensul de mers Bucureşti – Constanţa.

La ora 11.52, aparatul radar a înregistrat viteza de 199 de kilometri pe oră, cu care circula, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, un alt bărbat din Bucureşti, de 35 de ani.

De asemenea, în jurul orei 13.00, un tânăr de 23 de ani a fost prins în timp ce conducea un autoturism de lux spre mare cu viteza de 214 de kilometri pe oră.

Prins cu 196 de kilometri pe oră pe A3

Tot vineri, în jurul orei 12.46, un bărbat, de 40 de ani din Bucureşti a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea cu 196 de kilometri pe oră pe Autostrada Bucureşti – Ploieşti.

Şi joi un tânăr de 25 de ani, din Bucureşti, a fost prins de poliţişti în timp ce circula pe Autostrada Soarelui, spre mare, cu viteza de 192 de kilometri pe oră.

Potrivit legislaţiei în vigoare, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Reamintim faptul că, pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, 1.594 de poliţişti de la structurile de poliţie rutieră, sprijiniţi de  poliţişti de la ordine publică, acţionează în această perioadă pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză. 

În trafic vor fi 400 de radare, cu care va fi supravegheat traficul, iar autostrăzile şi DN1 vor fi monitorizate şi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Tânăr prins pe Autostrada Soarelui cu aproape 200 de kilometri pe oră

Un tânăr de 25 de ani, din Bucureşti, a fost prins joi de poliţişti în timp ce conducea pe Autostrada Soarelui cu 192 de kilometri pe oră. Peste 400 de radare îi vor „vâna” în această minivacanţă pe şoferii vitezonami.

Peste 25.000 de poliţişti, jandarmi şi pompieri, de „pază” în minivacanţa de 1 Mai. Peste 400 de radare pe şosele

În perioada 1 – 4 Mai, din ordinul vicepremierului Gabriel Oprea, peste 25.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri vor fi mobilizaţi, zilnic, pentru a asigura ordinea şi siguranţa publică în întreaga ţară, astfel încât cetăţenii să se poată bucura de zilele libere fără evenimente nedorite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite