Traian Băsescu, preşedintele României, la Adevărul Live

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a fost miercuri în studioul Adevărul Live, faţă în faţă cu jurnaliştii Dan Marinescu - redactor şef Adevărul - şi Liviu Iolu. Şeful statului a răspuns la temele de mare actualitate din politica internă şi externă dar şi întrebărilor care au venit de la cititorii platformei adevarul.ro.

În prima apariţie publică după sărbătorile de Paşti, preşedintele României a vorbit despre ultimele dezvoltări ale conflictului din Ucraina - care a redevenit unul sângeros în ultimele zile - şi va detalia poziţia ţării noastre în relaţia cu Federaţia Rusă dar şi impresiile cu care a rămas după vizita pe nava de război americană ”USS Donald Cook”.

Cererea Transnistriei de alipire la aceeaşi Federaţie Rusă cât şi fragilitatea Republicii Moldova în noul context regional sunt subiecte fierbinţi pe care preşedintele României le-a comentat, de asemenea, în studioul Adevărul Live. 

Comisia Nana şi prigoana baronilor

Politica şi evenimentele interne au fost prezente din plin în discuţia cu Traian Băsescu. Printre răspunsurile aşteptate de la preşedinte se află evoluţiile  din ”Scandalul terenurilor de la Nana”, plângerea penală a mai multor parlamentari împotriva sa cât şi plângerile repetate ale ”baronilor” judeţeni care leagă ”prigoana” justiţiei împotriva lor de numele lui Traian Băsescu.

Nu în ultimul rând preşedintele a răspuns la întrebarea anului în România - cine îi va lua locul la Cotroceni? - şi care sunt calităţile pe care ar trebui să le aibă viitorul preşedinte al României în noul context internaţional care se anunţă tensionat.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite