Trafic infernal pe Valea Prahovei. Coloanele de maşini se întind pe zece kilometri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe Valea Prahovei se merge bară la bară pe sensul spre staţiunile montane FOTO Arhivă
Pe Valea Prahovei se merge bară la bară pe sensul spre staţiunile montane FOTO Arhivă

Turiştii au plecat deja spre staţiunile din Valea Prahovei, dar până să înceapă petrecerile de Anul Nou, aceştia trebuie să îndure traficul cumplit. Coloanele de maşini pline cu turişti aproape au blocat DN 1 între Comarnic şi Buşteni.

Drumul Naţional 1 este foarte aglomerat, marţi după-amiază, pe Valea Prahovei, unde pe sensul de urcare către staţiuni s-au format coloane de maşini care se întind pe o distanţă de aproximativ zece kilometri, mii de turişti care vor petrece Revelionul la munte îndreptându-se către staţiuni.

Traficul rutier pe DN 1 între Ploieşti şi Braşov este îngreunat, marţi după-amiază, în condiţiile în care mii de turişti care vor petrece sfârşitul de an la munte se îndreaptă către staţiunile de pe Valea Prahovei şi din Braşov.

La 15:30, anunţă INFOTRAFIC, pe principalele drumuri naţionale traficul rutier este mai intens decât în mod obişnuit. Pe DN1 s-au format coloane de autovehicule la Comarnic şi Buşteni, pe sensul de mers dinspre Bucureşti. Pentru evitarea acestora, le recomandăm conducătorilor auto care se îndreaptă către Braşov să folosească ruta alternativă DN1A Ploieşti - Cheia - Săcele.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Alexandru Ursu, pe sensul de urcare către munte al DN 1 s-au format coloane de maşini care se întind pe aproximativ zece kilometri. Astfel, se circulă în coloană între Comarnic şi Sinaia şi între Izvorul Rece şi Buşteni. Maşinile circulă bară la bară, cu viteză de 202 – 30 kilometri la oră, însă nu se înregistrează blocaje în trafic.

Pe sensul de coborâre dinspre munte, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale.

Mii de turişti vor petrece Revelionul în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Ce drumuri mai sunt închise

Conform INFOTRAFIC, rămân închise, în urma ninsorii abundente şi a viscolului, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

DN22 Smârdan – Babadag (jud. Tulcea);
DN2N Bogza – Dumbrăveni (jud. Vrancea);
DN23B Măicăneşti – Ciorăşti (jud. Vrancea);
DN23A Gologanu - Ciorăşti (jud. Vrancea);
DN24D Tuluceşti – Vârlezi (jud. Galaţi);
DN11A Podu Turcului (jud. Bacău) – Bârlad (jud. Vaslui);
DN22D Măcin - Horia (jud. Tulcea);
DN22E Garvăn - I.C.Brătianu (jud. Tulcea);
DN22F Izvoarele – Nalbant (jud. Tulcea);
DN22A Cataloi (jud. Tulcea) – Hârşova (jud. Constanţa);
DN24A Huşi - Murgeni (jud. Vaslui)

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite