VIDEO Sindromul ambulanţei care răpeşte copii loveşte din nou. Scriitoarea Doina Popescu a fost la un pas de a fi linşată în „Ambulanţa pentru Literatură”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Isteria „ambulanţei negre” care fură copii pentru organe a produs ieri seară o nouă victimă. Scriitoarea Doina Popescu  iniţiatoarea turneului „Ambulanţa pentru Literatură” în care se plimbă prin ţară cu o dubită ca să-şi promoveze cărţile a fost la un pas de a fi linşată în timp ce se afla în maşina parcată în Capitală, în zona Gării de Nord.

“În jurul orei 23.30, femeia a sesizat Poliţia prin apel 112 despre faptul că a fost agresată de un grup de bărbaţi, pe o stradă din sectorul 1. La faţă locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Secţiei 3, iar din primele verificări s-a stabilit că femeia, care dormea într-o autospecială inscripţionata cu însemne specifice ambulanţei, staţionată în faţa unui imobil de pe raza sectorului 1, a fost lovită de cinci bărbaţi. Poliţiştii i-au identificat pe aceştia şi i-au condus la sediul Secţiei 3 Poliţie pentru audieri. 

Oamenii strânşi în jurul maşinii erau convinşi că femeia conduce „ambulanţa neagră”, care răpeşte copii şi face trafic de organe, astfel că după sosirea autorităţilor şi după ce poliţiştii i-au dus pe cei cinci agresori la secţie pentru a fi audiaţi, zeci de persoane s-au arătat nemulţumite în faţa subunităţii de poliţie că femeia nu a fost arestată.

 Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale de specialitate în incinta subunităţii de poliţie, dar a refuzat transportarea la spital. Cu privire la vehiculul în  care dormea victima, s-a stabilit că este un unul privat, nu aparţine sistemului de ambulanţă  şi nu are utilitate medicală”, a comunicat Poliţia Capitalei. 

“Am avut o solicitare pentru a acorda asistenţă medicală unei femei de 55 de ani, victima unei agresiuni, care prezenta plăgi faciale. E o fişă fără nume, femeia a primit asistenţă medicală la faţa locului  şi nu a vrut să fie transportată la spital”, a declarat pentru “Adevărul” Alis Grasu, managerul Ambulanţei Bucureşti.

Ulterior, scriitoarea a povestit că iniţial a fost agresată de câteva femei. Una dintre ele i-ar fi stins chiar şi o ţigară pe obraz. 

Conform unor surse, Doina Popescu-Brăila umblă de ceva timp prin ţară cu un microbuz pentru a-şi promova operele de creaţie, autovehicul inscripţionat cu „Ambulanţa pentru Literatură”. De curând, femeia şi-a schimbat maşina cu una mai mare şi mai încăpătoare, deoarece noaptea o foloseşte pe post de „dormitor”, arată obiectivbr.ro. Noul microbuz nu este inscripţionat, are dungi portocalii asemenea unei ambulanţe adevărate şi este înmatriculată provizoriu. 

    

     

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite