Românii din diaspora vin în ţară pentru protestul de pe 10 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aglomeraţie mare zilele acestea la punctele de frontieră din vestul ţării, din cauza celor care se întorc în ţară. Unii dintre „stranieri“ vin special pentru a participa la protestul anunţat de diaspora pe 10 august, în Piaţa Victoriei.

Românii care lucrează în străinătate şi care se întorc în ţară pentru protest  au publicat imagini pe Facebook cu revenirea acasă.

Imaginile au fost realizate în Portul Dover, Marea Britanie, marţi dimineaţa. ”Bună dimineaţa dragi români, începe călătoria noastră spre România” a transmis bărbatul care le-a publicat pe Facebook.

”Coloana de maşini care a pornit azi-dimineaţă din Anglia, s-a pus în mişcare. Pe drum li se vor alătura şi alţii. M-am uitat la previziunile meteorologice, e vreme perfectă de protestat în stradă, vor fi 30-31 de grade vineri şi sâmbăta, 16 grade noaptea. Mă întrebam dacă n-ar fi mai bine să punem nişte corturi şi să rămânem peste noapte, dacă suntem mai mulţi, n-au cum să mai aresteze corturile. Ne vedem în piaţă, pe 10 august”, a scris o româncă ce revine în ţară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite