Român urmărit general în Ecuador, suspectat că a ucis doi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român de 33 de ani este principalul suspect al autorităţilor din Ecuador într-un caz de dublu omor, victime fiind doi copii de 10 şi 14 ani, fraţi, relatează Digi24.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute. Procurorul care anchetează cazul a spus că băiatul de 14 ani a fost ucis de o lovitură puternică în cap, iar sora lui, în vârstă de 10 ani, a fost găsită cu o tăietură la gât.

Românul i-ar fi ucis pe cei doi copii sub privirile celui de-al treilea frate, în vârstă de 5 ani. „Adrian S. a fost identificat drept autorul faptei de către cel de-al treilea frate” au declarat autorităţile din oraşul Ambato, conform Digi24.

Adrian a fost angajat de familia din Ecuador pentru lucrări de renovare. Anchetatorii suspectează că bărbatului i-a venit ideea să jefuiască locuinţa, după ce părinţii au fost plecaţi pentru o zi.

Poliţiştii bănuiesc că românul a fost surprins de cei doi fraţi mai mari, motiv pentru care i-a ucis. Trupurile celor doi copii au fost descoperite de părinţi, după câteva ore. Cel de-al treilea copil, pe care părinţii l-au găsit ascuns, extrem de speriat, le-a povestit acestora ce s-a întâmplat.

Românul nu s-a mai prezentat la muncă şi n-a fost găsit la locul de domiciliu. Pe numele său a fost emis un mandat de urmărire generală şi arestare. Se pare că bărbatul a fost recent eliberat din închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite