Romaero organizează un seminar dedicat celor cu teamă de zbor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesioniştii din aviaţie îi aşteaptă pe participanţi la Romaero. FOTO: revistaioana.ro
Profesioniştii din aviaţie îi aşteaptă pe participanţi la Romaero. FOTO: revistaioana.ro

Pe parcursul după-amiezei de 14 februarie, persoanele care au teamă de a călători cu avionul sunt aşteptaţi la Romaero Băneasa pentru a afla mai multe din culisele aviaţiei.

Pe 14 februarie, începând cu ora 14:00, la Romaero Băneasa se organizează un eveniment destinat celor care au aviofobie. 

Li se vor răspunde la întrebări de către profesionişti ai domeniului şi totodată, vor descoperi cum sunt construite sau întreţinute aparatele de zbor, în cadrul unei vizite speciale în hangarele Romaero – cea mai mare companie din Industria Aeronautică Română, cu peste 90 de ani de tradiţie în domeniu.

În plus, vor afla ce drepturi au, ca pasageri, şi cum le pot folosi, în cazul în care se vor afla vreodată în situaţii neplăcute, cum ar fi pierderea bagajului sau anularea cursei aeriene.

Peste 100 din 170 de români se tem de zbor, într-o măsură mai mică sau mai mare. Potrivit statisticii “Frica de zbor la români”, turbulenţele şi frica de eventualele probleme tehnice care pot apărea în timpul zborului reprezintă factorii principali ai aviofobiei, fiind urmaţi de teama de a nu deţine controlul, de necunoscut şi lipsa de încredere în personalul aeronautic.

Participanţii sunt încurajaţi să doneze minim 30 lei către Asociaţia Climb Again – care le oferă terapie prin escaladă copiilor şi tinerilor cu nevoi speciale, spre dezvoltarea abilităţilor de viaţă şi de integrare socială. Donaţiile se vor face la finalul seminarului, direct la reprezentanţii asociaţiei.

Înscrierea la eveniment se face la acest link.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite