REVELION 2018. Programul evenimentelor din noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai e puţin până la Revelion, iar cei mai mulţi dintre români şi-au făcut deja planurile. Petrecerile de la Palatul Parlamentului, Centrul Vechi sau concertele din pieţe şi parcuri sunt, şi anul acesta, câteva dintre variantele pe care le au la dispoziţie bucureştenii pentru a petrece noaptea dintre ani.

Primăria Capitalei promite atmosfera marilor show-uri de pe Broadway la cea mai mare petrecere a anului, Hit Revelion 2018 care îi aduce duminică, 31 decembrie, pe scena din Piaţa George Enescu, din Capitală, pe Carla's Dreams, Loredana, Voltaj, Delia, Andra şi mulţi alţii. Organizatorul evenimentului este Primăria Capitalei, prin ARCUB.

Petrecerea Hit Revelion 2018 începe la ora 19.00, în Piaţa George Enescu şi promite şase ore de distracţie continuă cu peste 100 de hituri româneşti cântate live de nume mari ale industriei muzicale din România. Conceput ca o călătorie muzicală în lumea celor mai fredonate refrene din ultimii ani, evenimentul va avea un program dinamic menit să energizeze publicul cu ritmuri de pop, dance, rock şi hip hop, momente de balet, artificii şi efecte de lumina.

De la baladele Holograf şi Direcţiei 5, la melodiile seducătoare ale Annei Lesko şi Elenei Gheorghe, ritmurile dance ale lui Connect-R, refrenele hip-hop în stilul lui Vescan şi până la cele mai bune hituri semnate de Carla's Dreams, Loredana, Delia sau Andra, Hit Revelion 2018 promite o incursiune spectaculoasă în istoria hiturilor româneşti din ultimii ani. Intrarea este liberă.

Restricţii de circulaţie

Primăria Capitalei se aşteaptă un aflux mare în zonele în care vor fi organizate spectacole în noaptea dintre ani. De aceea, Poliţia Rutieră a luat unele măsuri de restricţionare a traficului.

Astfel, în zona Pieţei George Enescu, circulaţia rutieră va fi restricţionată după cum urmează:

 – pe str. Franklin, între Calea Victoriei şi str. Nicolae Golescu, în perioada 27.12.2017, orele 9:00 – 02.01.2018, orele 09:00;

– pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi str. I. Câmpineanu,  pe str. Ştirbei Vodă, între str. Luterană şi Calea Victoriei, str. George Enescu, str. Episcopiei, str. C-tin Esarcu, str. Dem I. Dobrescu, str. C. A. Rosetti în perioada 31.12.2017, ora 17:00 şi 01.01.2018, orele 05:00.

– în data de 31.12.2017, restricţiile se vor face gradual, în funcţie de afluenţa publicului spectator.

Rute ocolitoare:

Piaţa Victoriei – bd. Lascăr Catargiu – Piaţă Română – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii;

Piaţa Victoriei – str. Buzeşti – str. Berzei – str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenţei.

Petreceri la Palatul Parlamentului şi Berăria H

Cei cu dare la mână au ca alternativă petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii, cu tema „Glamour Party”. Petrecăreţii au la dispoziţie patru variante de locuri, costul unui bilet fiind în funcţie de poziţionarea faţă de scenă şi ringul de dans: categoria Standard  -165 de euro, Premium - 185 euro, Golden - 205 euro şi categoria VIP - 225 euro.

Pentru aceşti bani, participanţii se vor delecta cu un moment instrumental susţinut de Hypnotique - Electric Violin Band. Petrecerea va continua cu un concert susţinut de Cornel Verban Orchestra. În jurul orei 23:45, pe esplanada Palatului Parlamentului, poate fi urmărit un foc de artificii, iar noul an va debuta cu un concert susţinut de Ştefan Bănică.

În ceea ce priveşte meniul, acesta cuprinde patru feluri de mâncare - aperitiv, peşte, sarmale şi friptură - precum şi desert, iar băuturile se servesc în regim open bar.

Altă petrecere de Revelion va fi găzduită de  Berăria H, unde Horia Brenciu va susţine un recital în noapte dintre ani. Tot la restaurantul din Herăstrău va cânta şi formaţia Azur şi Ioana Ignat. Preţurile sunt cuprinse între 450 şi 750 de lei de persoană.

Revelionul din Parcul Titan

În Parcul Titan (acces din str. Liviu Rebreanu), Primăria Sectorului 3 organizează, începând cu ora 19.30, un Revelion tematic, prin care bucureştenii sunt invitaţi să petreacă intrarea în 2018, an în care sărbătorim realizarea Marii Uniri. Denumit „100 şi La mulţi ani!”, spectacolul dedicat Revelionului a fost gândit ca un periplu cultural-artistic prin istoria României din ultimii 100 de ani.

Evenimentul va fi deschis în sunet de tulnice, iar timp de cinci ore bucureştenii vor avea ocazia să fie parte a unui show axat pe promovarea celor mai frumoase locuri şi momente reprezentative ale ultimilor 100 de ani. Pe scenă vor urca artişti şi trupe precum Cornelia Tihon & Taraful Daniel Bădoi, Crina Matei & Band, Cobzality, Omul cu Şobolani, Noaptea târziu, La Familia şi Bosquito.

Focurile de artificii vor dura opt minute. Trupa Voltaj va încheia evenimentul dedicat Revelionului din Titan.

Revelion la munte

Cu prilejul Revelionului, sunt preconizate a se desfăşura 150 de manifestări publice de amploare în toată ţara (concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă), la care sunt aşteptate să participe peste 300.000 de persoane.

Valea Prahovei este locul preferat de mulţi români pentru a petrece Revelionul. De aceea, primăriile staţiunilor turistice vor organiza petreceri de Revelion în pieţele din centrul oraşelor, dar şi pe pârtiile de schi.

Primăria Predeal va organiza Revelionul 2018 pe pârtia Clăbucet, unde turiştii şi locuitorii oraşului vor putea sărbători trecerea în Noul An cu muzică de calitate şi un foc de artificii deosebit susţin organizatorii.

La Braşov, pe scena amenajată în Piaţa Sfatului, în apropierea bradului de Crăciun, programul va începe la ora 22.30.

Concerte gratuite vor mai fi de Revelion şi la Timişoara, Sibiu, Cluj, Iaşi, Craiova şi Ploieşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite