Reacţia Poliţiei după ce un deputat PSD a povestit pe Facebook că a fost ameninţat cu moartea în secţia de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Manole a relatat că a fost ameninţat cu moartea FOTO Adevărul
Petre Manole a relatat că a fost ameninţat cu moartea FOTO Adevărul

Poliţia Capitalei precizează că ”un bărbat care şi-a declinat o calitate oficială” a vrut să asiste, la Secţia de Poliţie nr 1, la audierea persoanelor implicate într-un incident reclamat de un taximetrist care ar fi fost lovit de un client, însă nefiind apărător al niciunuia dintre cei implicaţi, a fost refuzat.

Ulterior, a susţinut că a fost ameninţat pe holul secţiei de poliţie, dar nu a vrut să depună plângere, mai menţionează poliţia, după ce deputatul PSD Petre Florin Manole a relatat pe Facebook că a fost înjurat şi ameninţat de trei bărbaţi în Secţia de Poliţie nr 1 din Bucureşti, unde a mers chemat de o rudă care fusese lovită şi ameninţată, el spunând că nu există probe audio-video din secţie şi că se va adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru remedierea situaţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, sâmbătă, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat, şofer la o companie de taxi, cu privire la faptul că fost agresat fizic de către un client pe care l-a transportat la o adresă de pe raza sectorului 1. 

La faţa locului, agenţii de siguranţă publică au identificat persoana indicată de reclamant, un bărbat aflat vădit sub influenţa băuturilor alcoolice. Din primele verificări a rezultat faptul că taximetristul i-a transportat pe acesta şi pe un prieten al său la o adresă aflată în zona de competenţă a Secţiei 1 Poliţie, iar la aproximativ o jumătate de ora, după ce preluase şi alţi clienţi, a fost direcţionat înapoi la adresă de către dispeceratul firmei de taxi, întrucât se reclama pierderea unui telefon mobil. Taximetristul a verificat împreună cu clientul interiorul maşinii, dar telefonul nu a fost găsit, după care clientul l-ar fi lovit cu palma pe angajatul companiei de taxi. 

„Bărbaţii au fost conduşi la subunitatea de poliţie, unde s-a prezentat şi un alt bărbat, care şi-a declinat o calitate oficială, s-a recomandat prieten al persoanei vătămate şi care a insistat să fie de faţă la audierea persoanelor implicate. Având în vedere că acesta nu era apărător ales al vreuneia dintre persoane şi nici reprezentant legal, nu i s-a permis accesul. Ulterior, persoana a afirmat că ar fi fost ameninţată în holul secţiei de către bărbatul reclamat de către prietenul său, dar a refuzat să depună plângere în acest sens”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Conform sursei citate, angajatul companiei de taxi a formulat plângere pentru lovire sau alte violenţe.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite