Raportul Corpului de control al Primăriei Capitalei privind activitatea de la Spitalul Obregia, trimis la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Capitalei,
Gabriela Firea, a trimis la DNA raportul Corpului de control privind
activitatea de la Spitalul Obregia. FOTO Eduard Enea
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a trimis la DNA raportul Corpului de control privind activitatea de la Spitalul Obregia. FOTO Eduard Enea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, joi, că a trimis la Direcţia Naţională Anticorupţie raportul Corpului de control privind activitatea conducerii Spitalului Clinic de Psihiatrie „Alexandru Obregia“.

Procurorii DNA au ridicat în ultimele zile mai multe documente de la Spitalul Obregia, au precizat surse judiciare pentru News.ro. Acţiunile DNA vin după ce ziariştii de la Gazeta Sporturilor au publicat o anchetă vizând achiziţii la preţuri supraevaluate în cadrul unităţii sanitare.

„Am primit acum câteva zile o solicitare pentru a pune la dispoziţia DNA raportul Corpului de Control al primarului general cu privire la activitatea de până acum, cel puţin, a conducerii Spitalului Obregia. În cursul zilei de astăzi (joi, n.r.) am transmis în copie conform cu originalul acest raport. Bineînţeles, în ceea ce ne priveşte, este vorba despre măsuri administrative transmise conducerii acestui spital. Mai departe, organele de cercetare vor dispune cu siguranţă şi alte măsuri, dar care nu sunt în responsabilitatea noastră“, a spus, joi, Gabriela Firea.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că procurorii DNA au ridicat, în ultimele zile, mai multe documente de la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Alexandru Obregia“.

Conducerea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) a decis că mandatul de manager al medicului Monica Boer de la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” nu va fi prelungit după expirarea lui la sfârşitul lunii martie, a anunţat, în 22 martie, Primăria Capitalei.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite