Propunerea Ralucăi Prună pentru numirea adjunctului DIICOT, transmisă la CSM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună FOTO Facebook
Ministrul Justiţiei, Raluca Prună FOTO Facebook

Ministrul Justiţiei a transmis, marţi, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) propunerea de numire în funcţia de procuror şef adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), a Ioanei Bogdana Albani, pe o perioadă de trei ani.

Potrivit Ministerului Justiţiei, Ioana Bogdana Albani îndeplineşte cerinţele de vechime în funcţia de procuror, prevăzute de art. 54 alin.1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, respectiv de minimum 10 ani în funcţia de procuror.

”În desemnarea propunerii, ministrul Justiţiei a avut în vedere rezultatele obţinute de doamna procuror în cadrul DIICOT, din care face parte încă de la înfiinţare, precum şi experienţa profesională şi îndeplinirea criteriilor de integritate”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Ioana Albani a fost delegată, pe 19 mai, pentru şase luni, în funcţia de procuror general adjunct al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, post rămas vacant după ce procurorul şef Giorgiana Hosu şi-a încheiat mandatul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite