Profesor pensionar din Popeşti-Leordeni, reţinut după ce a agresat sexual o elevă de 14 ani cu care făcea meditaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Un profesor de matematică în vârstă de 72 de ani, pensionar, a fost reţinut după ce a agresat sexual o elevă de 14 ani cu care făcea meditaţii. Poliţiştii ilfoveni s-au autosesizat după ce mama fetei a povestit ce s-a întâmplat pe un grup de Facebook. Potrivit poliţiştilor, bărbatul ar mai fi agresat alte trei tinere, majore.

Femeia a povestit pe un grup de Facebook cum profesorul de matematică cu care fiica ei făcea meditaţii a agresat-o sexual, i-a cerut fotografii indecente şi i-ar fi impus să jure pe Biblie că nu spune nimănui aceste lucruri.

În urma postării, poliţiştii ilfoveni s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal la începutul acestei săptămâni, iar vineri bărbatul a fost reţinut.

Potrivit Poliţiei Ilfov, este vorba despre un profesor de matematică pensionar în vârstă de 72 de ani. Poliţiştii au ridicat, în urma percheziţiilor, un laptop şi mai multe telefoane mobile. Bărbatul este cercetat pentru agresiune sexuală şi se află acum la Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă. El ar mai fi agresat sexual şi alte tinere, majore.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite