Poliţia cere ajutorul cetăţenilor pentru prinderea celui care l-a înjunghiat pe jurnalistul de la ProTv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii bucureşteni cer sprijinul cetăţenilor pentru prinderea celui care l-a înjunghiat, luni, pe angajatul ProTv. Astfel, anchetatorii au transmis o captură de pe o cameră de supraveghere din zona unde a avut loc incidentul în care apare un bărbat alergând, acesta putând fi suspectul.

Imaginile făcute publice de poliţişti îl arată pe un bărbat îmbrăcat în blugi, un tricou alb şi o cămaşă.  

Imaginile au fost surprinse pe strada Mătăsari, aflată în vecinătatea sediului postului de televiziune, la scurt timp după ce Alin Ştefan Floroiu, în vârstă de 31 de ani, producător în cadrul Departamentului Sport al Pro TV, a fost înjunghiat.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Pe 4 mai, în jurul prânzului, Floroiu mergea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-a întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu i-a confirmat, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Pantelimon”, fiind externat în scurt timp.

„Tânărul, care are 30 de ani, a fost adus de urgenţă la noi în spital. Starea lui de sănătate este stabilă, a fost înjunghiat în coapsă”, declara, luni, Mitoiu Fiorella, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Capitală, adăugând că medicii au stabilit să îi dea drumul acasă după ce i-au făcut un set de analize şi toate investigaţiile necesare.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Angajat Pro Tv, dus la spital după ce a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut

Un angajat al Departamentului Sport al ProTv a fost dus la Spitalul de Urgenţă Pantelimon din Capitală după ce a fost înjunghiat, luni după-amiază, chiar în faţa sediului postului de televiziune. Starea de sănătate a bărbatului de 30 de ani este stabilă, acesta fiind trimis acasă după ce medicii i-au tratat rana. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite