Poliţiştii acuzaţi de abuz de Cristian Boureanu, scoşi de sub urmărire penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului Judecătoriei de pe lângă Sectorul 1 au decis neînceperea urmăririi penale în cazul poliţiştilor de la Poliţia Rutieră acuzaţi de fostul deputat de lovire şi vătămare corporală în incidentul în care acesta este cercetat pentru ultraj.

Cristian Boureanu depusese la Parchetul de pe lângă Judecătoria 1 o plângere penală avand obiectul lovire, violenţe, vătămare corporală, formulată împotriva celor implicaţi, pe motiv că, după cum a susţinut avocatul acestuia, „la acel moment nu ştia identitatea poliţistului care l-a agresat".

Fostul deputat a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier.

Procurorii au susţinut, în rechizitoriu, că în data de 9 iunie, în jurul orei 01:30, Cristian Boureanu, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Piaţa Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie. Boureanu l-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni care pot necesita 15-20  zile de îngrijiri medicale. De asemenea, fostul deputat i-a amenintat pe cei doi poliţişti din echipaj, au mai susţinut procurorii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite