UPDATE Tânărul băut şi fără permis care a lovit un poliţist cu maşina a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist de la Rutieră a fost lovit cu maşina FOTO Arhivă Adevărul
Un poliţist de la Rutieră a fost lovit cu maşina FOTO Arhivă Adevărul

Un poliţist de la Brigada Rutieră din Capitală a fost lovit, joi dimineaţă, cu maşina de un tânăr care nu avea permis de conducere şi consumase băuturi alcoolice. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti care va face cercetări pentru tentativă de omor.

UPDATE Tânărul care, joi dimineaţă, a lovit cu maşina, în mod intenţionat, un poliţist de la Rutieră, într-o intersecţie din Sectorul 6, a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, vineri, Tribunalului Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă, pentru tentativă de omor.

Surse apropiate anchetei au declarat că tânărul reţinut se numeşte Roberto Daniel Niculescu, are 24 de ani şi este un fost fotbalist care susţine că a jucat la FC Naţional şi FC Chiajna.

UPDATE Tânărul care a lovit cu maşina un poliţist care dirija circulaţia este cercetat de procurorii Parchetului Tribunalul Bucureşti şi de poliţiştii de la Serviciul Omoruri, pentru tentativă de omor după ce s-a stabilit că tânărul l-a lovit pe poliţist cu intenţie. Iniţial, cercetările au fost făcute de poliţiştii Brigăzii Rutiere.

Conform surselor citate, şoferul este cercetat pentru tentativă de omor. Incidentul a avut loc în jurul orei 8.00 la intersecţia Străzilor Orşova cu Şoseaua Virtuţii.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Andrei Codău, a declarat că poliţistul rănit se ocupa de dirijarea traficului în zonă, moment în care a vrut să oprească maşina în care se afla tânărul. 

Omul legii a vrut i-a cerut tânărului actele, iar atunci când a fost întrebat dacă a consumat alcool tânărul a demarat cu maşina, moment în care l-a târât pe agentul rutier 10-15 metri. Poliţistul rănit era conştient, dar nu putea deplasa, fiind transportat la Spitalul Universitar.

În incident, şoferul a mai lovit o maşină care circula regulamentar.

Tânărul a fost prins reţinut de poliţişti care, împreună cu procurori, urmează să stabilească încadrarea juridică a faptelor.

După testarea cu etilotestul s-a constatat că acesta avea 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite