BACALAUREAT DE TOAMNĂ 2013 Peste 1500 de poliţişti sunt mobilizaţi luni, în prima zi de examene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 1500 de poliţişti mobilizaţi în prima zi a examenului de bacalaureat  FOTO Adevărul
Peste 1500 de poliţişti mobilizaţi în prima zi a examenului de bacalaureat  FOTO Adevărul

Peste 1.500 de poliţişti vor asigura, în medie, zilnic, ordinea şi siguranţa publică, pentru buna desfăşurare a examenului de bacalaureat, sesiunea august - septembrie 2013. Luni, 19 august 2013, elevii vor susţine proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A) din cadrul Examenului Naţional de Bacalaureat 2013, sesiunea a-II-a.

Pe lângă dispozitivul curent, 1.572 de poliţişti, dintre care 983 de poliţişti de ordine publică, 423 de poliţişti de la rutieră şi 166 de la alte formaţiuni, vor asigura, în medie, zilnic, măsurile suplimentare specifice în zona unităţilor de învăţământ/ centrelor de examen.

„Poliţia Română a dispus includerea unităţilor de învăţământ/centrelor de examen în itinerariile de patrulare, în special pe timpul plecării şi sosirii candidaţilor şi a însoţitorilor acestora la/de la locurile de susţinere a examenelor“, se precizează în comunicatul IGPR.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor asigura fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.



 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite