Peste 120 de persoane dispărute, între care şi eleva Iulia Ionescu, găsite în ultima săptămână de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 120 de persoane semnalate ca fiind dispărute, între care şi eleva Iulia Ionescu de la Colegiul "Sf. Sava" din Bucureşti, au fost găsite în ultima săptămână de poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară.

În perioada 14 - 20 februarie, poliţiştii au depistat 121 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 91 de minori, se precizează într-un comunicat remis, sâmbătă, de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Minorii găsiţi au ajuns la familii sau în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni, potrivit sursei citate.
Printre cei găsiţi se numără şi Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul "Sfântul Sava" din Bucureşti, care a fost dată dispărută în 12 februarie. 

Ea a fost găsită în 15 februarie, într-un tren în care a urcat la Suceava şi care mergea spre Bucureşti. Eleva a fost adusă la Bucureşti de poliţişti şi predată familiei, după ce a fost audiată.

Iulia Ionescu a fost cazată, singură în cameră, la mănăstirea suceveană Sihăstria Rarău, din 13 februarie şi până la 15 februarie, şi a participat în acest interval la mai multe activităţi bisericeşti, a relatat şeful Poliţiei Române, Petre Tobă.

Tot în perioada 14 - 20 februarie, poliţiştii au găsit 77 de persoane urmărite, dintre care 64 aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, opt aveau mandate de arestare preventivă, iar pe numele altor cinci erau emise mandate europene de arestare, potrivit IGPR.


Final de anchetă. Poliţia a dezvăluit tot traseul parcurs de eleva Iulia Ionescu de când a plecat de acasă şi până s-a întors. Fata a dormit o noapte în gară

Ancheta poliţiei în cazul Iuliei Ionescu, eleva care a plecat săptămâna trecută din Bucureşti, a ajuns la final. Aşa au anunţat oficialii Poliţiei Române care au dezvăluit şi traseul parcurs de Iulia cât a fost fugită. Astfel, în prima noapte Iulia a dormit în gara din Bacău, iar până sâmbătă a stat la mănăstire.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite