Percheziţii la nouă adrese din Bucureşti şi Ilfov, în cazul unui manager de hotel bănuit de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea hotelului Royal de lângă sediul Tribunalului Bucureşti, în zona Piaţa Unirii din Capitală
Clădirea hotelului Royal de lângă sediul Tribunalului Bucureşti, în zona Piaţa Unirii din Capitală

Poliţiştii efectuează, joi dimineaţă, nouă percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov în cazul unui manager de hotel bănuit de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la 5.700.000 de lei.

Surse oficiale au indicat pentru News.ro că este vorba despre managerul hotelului Royal, aflat în apropiere de Piaţa Unirii din Capitală.

"Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialişti ai Direcţiei Operaţiuni Speciale şi luptători SIAS, descind, la această oră, la sediile a şapte societăţi comerciale, ce au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale, precum şi la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală", anunţă Poliţia Română.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, reprezentantul societăţilor comerciale, care este şi manager de hotel, ar fi derulat, sub paravanul acestora, mai multe operaţiuni fiscale, fără a le declara instituţiilor competente, mai informează poliţiştii.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat, stabilit până în acest moment, se ridică la peste 5.700.000 de lei, reprezentând TVA şi impozit pe profit.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.  

Poliţia precizează că vor fi puse în executare două mandate de aducere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite