UPDATE Percheziţii în Argeş şi Olt, la persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe percheziţii au loc miercuri dimineaţă FOTO Adevărul
Mai multe percheziţii au loc miercuri dimineaţă FOTO Adevărul

Şapte percheziţii au loc miercuri dimineaţă, la şase persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

UPDATE „Percheziţiile se desfăşoară în continuarea cercetărilor care au fost demarate ieri, ca urmare a acelei stări conflictuale. Este vorba de acte procedurale menite să contribuie la adunarea probatoriului şi la identificarea tuturor persoanelor care au fost implicate în acel eveniment. Percheziţiile sunt desfăşurate şi pentru stabilirea cu exactitate a participaţiei fiecăruia", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir, citat de Agerpres. 

Acţiunea, derulată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş se derulează raza judeţelor Argeş şi Olt, pentru probarea activităţii infracţionale a şase persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, transmite Poliţia Română.

„Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2017, persoanele vizate ar fi pătruns prin efracţie în locuinţe de pe raza judeţului Argeş, de unde ar fi sustras diverse bunuri. Din activitatea infracţională, cei în cauză ar fi obţinut peste 58.000 de lei”, arată sursa citată.

La acţiune participă şi jandarmi.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Poliţiştii argeşeni au reţinut 19 persoane implicate într-o încăierare colectivă care a avut loc în centrul comunei Bascov de lângă Piteşti, suspecţii urmând să fie prezentaţi miercuri procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru formularea propunerilor de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite