O tânără de 18 ani din Brăila, dată dispărută de familie, găsită în Capitală după ce ar fi încercat să dea trei spargeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra era data în urmărire după ce plecase de acasă, din Brăila FOTO Arhivă Adevărul
Tânăra era data în urmărire după ce plecase de acasă, din Brăila FOTO Arhivă Adevărul

O tânără de 18 ani din Brăila, care fusese dată dispărută de familie, a fost găsită în Bucureşti, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce ar fi încercat să spargă două bancomate şi un magazin situate în Sectorul 1.

„În cursul nopţii de 11/12 martie a.c., poliţiştii de siguranţă publică ai Capitalei au identificat şi au prins o tânără, în vârstă de 18 ani, la scurt timp după ce aceasta ar fi încercat să sustragă bani din două bancomate şi ar fi pătruns într-o societate comercială din Capitală”, se arată într-un comunicat de presă emis joi de Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse din Poliţie, tânăra în vârstă de 18 ani era căutată de poliţiştii IPJ Brăila, după ce, pe 9 martie, tatăl acesteia o dăduse dispărută.

Anchetatorii au stabilit că, după ce a plecat de acasă, tânăra a venit direct la Bucureşti, unde, pentru a face rost de bani, a încercat să dea mai multe spargeri. În noaptea de marţi spre miercuri, aceasta a încercat să spargă două bancomate şi un magazin.

Aceasta este cercetată în libertate pentru tentativă la furt calificat şi distrugere.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite