O fetiţă româncă a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc din Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii continuă să adune informaţii despre moartea în condiţii suspecte a fetiţei românce
Poliţiştii continuă să adune informaţii despre moartea în condiţii suspecte a fetiţei românce

O fetiţă româncă în vârstă de trei ani a murit după ce a căzut de la etajul al doilea al unei clădiri situate la periferia oraşului italian Milano, relatează site-ul ziarului Corriere della Sera.

Alessia T., o fetiţă în vârstă de trei ani şi jumătate, a căzut de la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe situat în suburbia San Giuliano Milanese, la periferia sud-estică a oraşului Milano.

Autorităţile suspectează că fetiţa a urcat pe balustrada balconului pentru a vedea ce făcea tatăl ei care se afla în faţa blocului. Copilul a căzut pe beton, de la înălţimea de aproximativ opt metri. Fetiţa a fost transportată imediat cu elicopterul la spital, dar a decedat după aproximativ zece ore în care s-a aflat în comă.

Părinţii copilului, amândoi români, vor fi audiaţi de anchetatori din Milano pentru a se stabili circumstanţele producerii incidentului. Părinţii se află în stare de şoc, potrivit autorităţilor locale. Vecinii au fost interogaţi de poliţişti şi au spus că familia de români locuia în imobilul respectiv de un an şi că „au fost discreţi”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite