O femeie a murit, iar un copil este grav rănit, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament din Dristor UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a murit, iar un copil a fost grav rănit, sâmbătă noaptea, în urma unui incendiu care a izbucnit la un apartament dintr-un bloc situat pe strada Dristorului din Capitală. Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de echipele de intervenţie sosite la faţa locului, după care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Grigore Alexandrescu.

UPDTE 10.50 Copilul transportat, în noaptea de Revelion, la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală, în urma unui incendiu puternic izbucnit într-un apartament din strada Dristorului, este în stare foarte gravă, cu şanse minime de supravieţuire, fiind ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al spitalului, Raluca Alexandru.

Conform sursei citate, copilul a fost adus la Spitalul "Grigore Alexandrescu" în stop cardio-respirator, fiind resuscitat. "Este în stare foarte gravă, este intubat şi ventilat, cu şanse minime", a declarat Raluca Alexandru. Ea a precizat că astăzi copilul - un băiat - a împlinit 10 ani, fiind născut în 1 ianuarie 2007.

Potrivit reprezentanţilor ISU aflaţi la faţa locului, incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul 1 al unui bloc din Strada Dristorului.

În momentul izbucnirii incendiului, în apartament se aflau trei persoane - două femei şi un copil. Una dintre femei a reuşit să iasă din locuinţă, însă cealaltă a murit.

Copilul, de aproximativ 10-12 ani, a fost găsit de echipele de intervenţie în stop cardio-respirator, iar în urma manevrelor specifice s-a reuşit resuscitarea acestuia. Copilul are arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţa corpului, iar la această oră a fost preluat de ambulanţă şi este transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”, au precizat reprezentanţii ISU.

Şi femeia care a reuşit să se salveze va fi transportată la spital pentru investigaţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite